Art of the Title: Jeneriklerin Sanatı

Bugün bookmarklarımdan hangisini paylaşmalıyım internet insanları ile diye düşünen biri varsa, o da benimdir. O yüzden açtım bookmarklarımı baktım ona. Karman çormandı. Onu düzenlemeliydim ve evdeki bilgisayarımda senkronize etmeliydim. Ve fakat evi toplamak gibi bilgisyarı toplamak da bir derttir ve ben dertlerden haz etmem.

Bookmarkları senktronize etmek…Ne garip ve spesifik ihtiyaçlarımız oldu değil mi? İnternet var, benim sıklıkla girdiğim için bookmark ettiğim siteler var ve bunları kullandığım bilgisayarlarda senkronize edeyim ki bookmarlarıma heryerlerden ulaşayım. Bunu zamanda geri gitsem Gıyaseddin Keyhüsrev’e nasıl anlatırım acaba ? Bu soruyu bugün kendime dert edineyim çünkü mükemmel hayatımda sorun eksikliği çekerim sıklıkla!

Art of the title ise sakkarin olacağına glükoz olsun diyen tatlı bir sitesidir internet krallıklarının! Burada türlü filmlerin jeneriklerini, bunları yapan adamların röportajlarını falan buluruz. Videoları kuiktaym olarak gerek SD gerek de HD olarak izleyebiliriz. Son zamanlarda “single take” yani “bi kerecikte çekilen uzun sahneler” de yer ediyor sitemizde. Elin oğlu 13 dakika kesmeden çekebiliyor ya bize düşen de tabi ki OHA demek. OHA demek internetler hayatımıza girdikten beri sıklıkla yaptığımız bişi zaten. İnternetler OHA’lar ile dolu bilader.

Artık ayrı bir sanat dalı olma yolunda milvaki’ye gelen Jenerik olayı ise sitenin asıl olayı olup, nadide örnekleri bulmak için art of the title’a alalım sizleri o vakit.

Etiketler:

About cenkozmercan

I do the things that I like to do and if 1 is good, 10 is a whole lot better.

5 responses to “Art of the Title: Jeneriklerin Sanatı”

  1. toro says :

    sherlock holmes örneklerinde kayboldum
    güzel paylasım
    v43

  2. toro says :

    rep veriyorum her nedemekse artık8))

  3. toro says :

    “talvin is a genious”

Yorum bırakın