Mafia 2 Trainer-BReWErS

Alışmış kudurmuştan yeterdir diye bir laf yok, çünkü niye yok? Çünkü yetmez de ondan. Alıştın mı yetmez arkadaşım. O yüzden alışmış kudurmuştan beterdir. Haa bunu yine kelimesi kelimesine anlayacak olan, satırlar arasındaki gizli meali çözemiyecekler için söyleyeyim: Aslında kudurmuş kesinlikle daha beterdir. Alışmışa vereceksin neye alışmışsa bitecek olayı, ama kudurmuş öyle mi? Kudurmuş o artık, sen ne yapsan kesmez onu. Ne durdan anlar ne sustan…

Evet mafia 2 yazılarına aldığım efsanevi hitler devam ediyor ve ben de bugün biraz geç de olsa, ki bu sabah yayınlandı, mafia 2 trainer’ının çıktığını Türkçe okuyan yazanlara ilan ediyorum. Belki trainer nedir bilmeyenler olabilir aramızda diye onu da özetliyeyim: Kuruyorsun bu yamayı ve sonsuz sağlık, sonsuz hak, sonsuz mühimmat gibi şeylere vakıf oluyorsun. Bir tuşa basmak vesaiti ile açıp kapayabiliyorsun bu sonsuzlukları. Al bak burada tüm tuşların ne olduğu yazıyor. Buradan da trainer’ı indir.

Haa son söz olarak da, eğer orta 3’ten büyüksen yapma böyle şeyler. Hile hurda ile oyun bitirme arkadaşım. Zevkine oyun oynuyorsun, onu da hile yaparak, hizip yaparak zebil etme. İNSAN OL LAN!

Etiketler:, , ,

About cenkozmercan

I do the things that I like to do and if 1 is good, 10 is a whole lot better.

11 responses to “Mafia 2 Trainer-BReWErS”

  1. Anonim says :

    zööönnnkkk

  2. Anonim says :

    dogru diyosun arkadaşım

  3. Anonim says :

    mal mal konuşuyonuz

  4. Anonim says :

    crackli ve trainerlı oyu oynamak ayrıcalıktır.

  5. Hasancan says :

    Kardeşim Doğru Diyon Ama Oyunu Bitirdim Şimdi Ölesine Kullancam….

  6. Anonim says :

    sanamı kaldı lan oyunum yaraaakkkkk

  7. Anonim says :

    sen taşak mı geçiyon bizle indirme inkinde saçma bir site çıkıyor

Yorum bırakın