Kullanma klavuzu

nasıl yaaa ? Bazı anlar olur ne yapacağımızı bilemeyiz değil mi can internet dostu ? Böylesi anlarda olma ihtimalinize karşı bu kullanma klavuzunu yazıyorum. İlk önce şunu iyice anlayalım ve/veya sindirelim, veya sindirella.

RELAKS OL !

Çünkü stress adamı öldürüyor. Herneyse, eğer ki siz bir internet kullanıcısı iseniz ve blog olaylarına uzak değilseniz, diyebilirsiniz ki “lan herif ne anlatıyor ya”…ama herkes sizin gibi değil uzak doğu öğretisinden yola çıkarsak ve ne yapacağını bilemeyen birisi isek şunlara dikkat kesilelim ve her şey çok güzel olacak.

1) Bu blog’da hem benim yaptığım bazı işler var, hem de insanlarla paylaşmak istediğim diğer şeyler, ki bunlar bir albüm, bir film, bir oyun, bir site bir iki olabilir. İnsansanız yararlanırsınız.

2) Sitenin dili orjinalinden yarı yalamadır. Ciddiyeti sıkıcı bulurum, sıkıcılığı da sıkıcı bulurum, sıkılmayı sevmem, siz de relaks olun diye tavsiyede bulunurum.

3) Sadece yaptığım işler ile ilgileniyorsanız, sağ tarafta kategoriler diye bir bölüm var. Oradan ilgilendiğiniz konuya tıklarsanız, sadece o konu başlıkları görüntülenecek (Yaptığım siteleri görmek için “web”, reklamlar için “reklam”, jenerikler için “jenerik”)

4) O kadar da zor değilmiş ha!

5) Yuvarlak hesap olsun diye bunu ya yazıp 5 maddeyi tamamlıyorum.

9 responses to “Kullanma klavuzu”

  1. Muratım Hummelim says :

    Hay aklınla bin yaşa Cenkçim, babacım.. herşey güzel de.. yahu benim bildiğim yuvarlağa tamamlamak, 5’e değilde 10’a olur, nerede bu diğer maddeler.. he?
    Where are they man ?

    azcık sıyır ve dumur ol diye yazayım dedim ;)

  2. Anonim says :

    :)) Çok sevdim ben burayı:)

  3. levent says :

    cenk (şu bey kelimesini hiç sevedim -kendim kullanirken ayda bir başkası)her ne ise konu:

    sayın cenk bey
    diğer yorumumda oyun motoru konusunda yazmış ı dım :)
    –wep sayfanda da Minecraft’e deyinmişsin .

    Ne tesadüfdür ki bende aynı oyunu görüp – vay ne tasarım demiştim, küçük fakat oyuna bir başka boyot kazandırmış, dedim. Oyunu kurdum şöyle bir baktım güzelidi- şahsıma oyun oynamaktan haz eden biri değilim, fakat Minecraft ilham veriyor, tam buarda senin < (sizin) bilgi birikimine ihtiyac duydum:

    —Minecraft gibi kağıt üzerinde oyun kurguladım (tam bitmedi) , Minecraft gibi ortamları soyutlayıp oyunu kurgulayacam.
    fakat bilmediğim:
    hangi oyun motoru kullanmalıyım?
    javayı az çok öğrensem halledebilirmiyim oyunu?
    —ya daprogramcıya yazdırdığımda maliyet kaç olur.
    oyun telif hakkı nasıl alınıyor?
    lisans mı alınıor ?

    konu hakında detaylı yazarsan sevinirim..

Yorum bırakın