Aaa Dedirten Siteler 3: Autodesk Project Dragonfly

Bugünün Aaa dedirten sitesi AutoCAD’in yapımcısı Autodesk’ten geliyor ve yıllarca boşuna mimarlık okudunuz adeta dedirtiyor mimarlara. Sitemiz bize 3D bir ev yaptırıyor ve içini istediğimiz gibi döşetiyor. Bunu da aylarca max ya da maya öğrenmeye gerek kalmadan, sims oynayabiliyorsanız yapabilirsiniz tarzında yapıyor. Odaları, duvarları, kapı, pencereleri sürükle bırak formatında ortaya atıyoruz, hayalimizdeki evi yapıyoruz. Daha sonra da içini döşüyoruz. Evi oluştururken kuş bakışı plan olarak görüyoruz daha sonra 3D olarak da istediğimiz gibi çevirip zoom’layabiliyoruz.

İsterseniz sıfırdan, isterseniz başkasının yaptığı bir evden istediklerimizi yapabiliriz. Daha sonra siteye üye olanlar tasarımlarını save edebiliyorlar ve daha sonra geldiklerinde bunları load edebiliyorlar. Üyeler aynı zamanda projelerini jpg ya da dwg olarak da export edebiliyor. Bize de Aaa demek kalıyor.

Siteye gidelim ve “get started now”a meeaaauz ile sol patlatalım.

Etiketler:, ,

About cenkozmercan

I do the things that I like to do and if 1 is good, 10 is a whole lot better.

3 responses to “Aaa Dedirten Siteler 3: Autodesk Project Dragonfly”

  1. mjtrokk says :

    Çok süper site harbiden hemde Autodesk in, ama futbol için 22 kişi bir topun peşinde koşturuyo ne anlamı var, berberlik için iki makas oynatıp dünyanın parasını alıyo demek gibi bişi oldu bana. Cümleyi toparlayamadım.

Yorum bırakın